Élményterápiás utazás – Családoknak

Nehezen kezelhető gyereket nevelő családoknak, 40 éves szakmai múlttal rendelkező klinikai gyermek szakpszichológus vezetésével Görögországban, Kalamata városban minimum kéthetes, nyaralással egybekötött élményterápiás lehetőségét kínálunk.

Ajánljuk ezt azoknak a családoknak, melyeknek élhetetlenek a mindennapjaik, melyekben a családtagok viszonya megromlott, ahol a feszültségek elviselhetetlenek.

Két hét elegendő lehet a családi problémák gyökerének a megfogalmazásához, a rögzült  sémák megtöréséhez, a családtagok kommunikációjának javításához.

Évtizedekig dolgoztam magánrendelésemben felnőttekkel és családokkal, valamint állami állásaimban viselkedési problémás és egyéb tüneteket mutató gyerekekkel és fiatalokkal, többek között nevelési tanácsadókban, illetve gyermekotthonok igazgatójaként. Életutam és szakmai tevékenységem megismerhető az idén január 9-én elindított blogból, melynek írásai a saját Facebook-oldalamon, a „Kétségbeesett szülőknek – az élményterápia a megoldás” Facebook-oldalon vagy a www.chanceprogram.hu weboldalon olvashatók.

Az utazás, a szállás, étkezés és a helyi közlekedés egyénileg történik. Kalamatában mindenki találhat az igényeinek megfelelő hotelt vagy apartmant.

Az egyéni-, szülői- és családi beszélgetéseket Kalamatán biztosítjuk.

Egyeztetés szerinti időpontban szervezünk ilyen turnust, egy-egy alkalommal maximum 3 család részére, de igény szerint akár egy-egy családnak, másoktól függetlenül is.

Jelentkezni nálam, Vaskuti Pálnál lehet, a +36-30/637-1985-ös telefonszámon, vagy a palvaskuti@gmail.com e-mail címen.

Az utazás részletei egyéni igények alapján módosulhatnak, amit az utazás megkezdése előtt megállapodásban rögzítenek a felek.

A módszerről bővebben

Kiknek ajánljuk

Program és hasznos információk

Nálunk járt családok levelei

Jelentkezem