Egyéb élményterápiás utazások felnőtteknek

A Chance Program három témában szólítja meg a önismeretre, fejlődésre, elakadások leküzdésére vágyó felnőtteket.

Minden programelemünket a 40 éve a szakmában lévő, 13 éve élményterápiával foglalkozó klinikai szakpszichológus,  Vaskuti Pál vezeti, stábjával, akikkel 5 éve együtt dolgozik.

       1. CHANCE PÁR PROGRAM
 

Időtartam: 1 hónap
Létszám: minimum 2 pár, maximum 4 pár (nem feltétlenül házaspár)
Helyszín: Srí Lanka, Kahawa, élményterápiás központ
Klinikai szakpszichológus vezetésével, egyéni-, párkapcsolati-, csoportos konzultációkkal és élményterápiás  módszerekkel a párkapcsolati problémák, elakadások teljes körű feltérképezésén, és a kapcsolat rendezésén dolgozunk közösen. Mindeközben a hétköznapok szabadidejében és a hétvégéken a hely varázsa, speciális kirándulásaink, fakultatív programjaink, rekreációs foglalkozásaink feltöltik a pár tagjait, és új oldalukról is megismerhetik egymást.

>>>>>>>>>>
Bővebb információkért kattintson ide: Chance Pár Program

 

 sunset-2258906_1280
        2. CHANCE BREAKTIME PROGRAM
 

Időtartam: 1 hónap
Létszám: minimum 3 fő, maximum 6 fő
Helyszín: Srí Lanka, Kahawa, élményterápiás központ
A Chance BreakTime Program, azon felnőttek részére nyújt segítséget, akiknek szükségük van az “életükből” 1 hónap szabadságra, és segítséget szeretnének kapni a hatékonyabb gondolkodáshoz/trauma feldolgozáshoz/fejlődéshez. Klinikai szakpszichológus vezetésével, intenzív egyéni-, és csoportos konzultációkkal és élményterápiás  módszerekkel feltérképezzük az elakadásokat, segítünk tovább haladni az önismeret útján, a traumákat feldolgozni, megérteni a saját motivációkat és az esetleges pszichoszomatikus tünetek hátterét, megtervezni nyugodt környezetben a jövőbeni következő lépéseket, segítünk a régi rossz szokásokat elhagyni és az új-vágyottakat kialakítani, és mindezek mellett az egyénre szabott programokon segítünk kilépni a komfortzónájából, rekreációs programjainkon feltöltődhet, miközben felfedezheti egy csodálatos ország merőben más kultúráját.

>>>>>>>>>>
Bővebb információkért kattintson ide: Chance BreakTime Program

 

 person-802075_1280
3. CHANCE MANAGER PROGRAM
 

Időtartam: 2-3 hét
Létszám: minimum 2 fő, maximum 6 fő
Helyszín: Srí Lanka, Kahawa, élményterápiás központ vagy közeli vendégház, hotel
A Chance Manager Programba kifejezetten mások irányításával foglalkozó felnőtteket várunk, akik a kiégés jeleit látják magukon, akik úgy érzik, hogy a munkájukkal kapcsolatos stressz rámegy az életükre és a családjukra. Klinikai szakpszichológus vezetésével, intenzív egyéni-, csoportos konzultációkkal és élményterápiás  módszerekkel az egyéni fejlődésen, az esetleges traumák és elakadások feldolgozásán, a “burn out” megelőzésén vagy kezelésén, a jobb önismereten, az egyéni kiteljesedésen dolgozunk közösen, miközben rekreációs programokkal, és a hely varázsával új lendületet adunk a hozzánk fordulóknak. A módszert igény szerint kiegészíthetik olyan gyakorlatok, mint a konfliktuskezelés-, értő figyelem-, pszichodráma- és művészeti foglalkozások.

>>>>>>>>>>
Bővebb információkért kattintson ide: Chance Manager Program

 

 work-2005640_1280