Élményterápiás utazás – Menedzsereknek

CHANCE MANAGER PROGRAM

Ez egy kifejezetten mások irányításával foglalkozó felnőtteknek szóló élményterápiás utazás. Azokat várjuk, akik a kiégés jeleit látják magukon, akik úgy érzik, hogy a munkájukkal kapcsolatos stressz begyűrűzik az életükbe és kihat a családjukra is. Klinikai szakpszichológus vezetésével, intenzív egyéni-, csoportos konzultációkkal és élményterápiás  módszerekkel az egyéni fejlődésen, az esetleges traumák és elakadások feldolgozásán, a “burn out” megelőzésén vagy kezelésén, a jobb önismereten, az egyéni kiteljesedésen dolgozunk közösen, miközben rekreációs programokkal, és a hely varázsával új lendületet adunk a hozzánk fordulóknak.

Túlhajszolt, a kiégés határán lévő menedzsereknek 40 éves szakmai múlttal rendelkező pszichológus vezetésével Görögországban, Kalamata város mellett kéthetes, nyaralással egybekötött „feltöltődés” lehetőségét kínáljuk. Néha meg kell állni, messziről rá kell nézni, és végig kell gondolni az életünket. Ha ezt a rálátást nagy élettapasztalattal rendelkező szakember segíti, két hét elegendő. Vaskuti Pál évtizedekig dolgozott magánrendelésében felnőttekkel, valamint állami állásaiban is nehezen kezelhető gyerekekkel és fiatalokkal, többek között gyermekotthonok igazgatójaként. Az egyéni beszélgetéseket, programokat személyre szabott gyakorisággal és intenzitással végezzük. Párkapcsolatban élők hozhatják a partnerüket, sőt lehetőség van arra is, hogy aki akar, jöhet az egész családjával együtt.

//Vaskuti Pál életútját és szakmai tevékenységét megismerhetik az idén januárban (2020) elindított blogból, melynek írásait Pál személyes és a Chance Program hivatalos facebook oldalán, vagy a ezen a weboldalon a Blog rovatban olvashatják.//

agenda-1355316_1280

Időtartam: minimum 2 hét
Létszám: minimum 1 fő, maximum 10 fő
Helyszín: Görögország, Kalamata
Utazás, szállás, étkezés, helyi közlekedés: egyénileg történik.

Az utazás részletei egyéni igények alapján módosulhatnak, amit az utazás megkezdése előtt megállapodásban rögzítenek a felek.

.

barefoot-1985858_1280 Bővebb információkat a06-30/637-1985-os telefonszámon

vagy az

palvaskuti@gmail.com emailcímen kaphatnak.

2