Élményterápiás utazás – Menedzsereknek

CHANCE MANAGER PROGRAM

Ez egy kifejezetten mások irányításával foglalkozó felnőtteknek szóló élményterápiás utazás. Azokat várjuk, akik a kiégés jeleit látják magukon, akik úgy érzik, hogy a munkájukkal kapcsolatos stressz begyűrűzik az életükbe és kihat a családjukra is. Klinikai szakpszichológus vezetésével, intenzív egyéni-, csoportos konzultációkkal és élményterápiás  módszerekkel az egyéni fejlődésen, az esetleges traumák és elakadások feldolgozásán, a “burn out” megelőzésén vagy kezelésén, a jobb önismereten, az egyéni kiteljesedésen dolgozunk közösen, miközben rekreációs programokkal, és a hely varázsával új lendületet adunk a hozzánk fordulóknak.

Túlhajszolt, a kiégés határán lévő menedzsereknek 40 éves szakmai múlttal rendelkező pszichológus vezetésével Görögországban, Kalamata város mellett kéthetes, nyaralással egybekötött „feltöltődés” lehetőségét kínáljuk. Néha meg kell állni, messziről rá kell nézni, és végig kell gondolni az életünket. Ha ezt a rálátást nagy élettapasztalattal rendelkező szakember segíti, két hét elegendő. Vaskuti Pál évtizedekig dolgozott magánrendelésében felnőttekkel, valamint állami állásaiban is nehezen kezelhető gyerekekkel és fiatalokkal, többek között gyermekotthonok igazgatójaként. Az egyéni és csoportos beszélgetéseket, egyéb foglalkozásokat minden nap 10 – 17 óra között tartjuk Aepeiaban. Párkapcsolatban élők hozhatják a partnerüket, sőt lehetőség van arra is, hogy aki akar, jöhet az egész családjával együtt.

//Vaskuti Pál életútját és szakmai tevékenységét megismerhetik az idén januárban (2020) elindított blogból, melynek írásait Pál személyes és a Chance Program hivatalos facebook oldalán, vagy a ezen a weboldalon a Blog rovatban olvashatják.//

agenda-1355316_1280

Időtartam: 2 hét
Létszám: minimum 2 fő, maximum 10 fő
Helyszín: Görögország, Aepeia, élményterápiás központ vagy igény esetén közeli vendégház, hotel vagy apartman Kalamatán

 

A turnusok várható időpontjai:
május 9 – 22, május 30 – június 12, augusztus 15 – 28, szeptember 5 – 18, szeptember 26 –
október 9, október 17 – 30.

.

barefoot-1985858_1280 Bővebb információkat a

06-30/637-1985-os telefonszámon

vagy az

palvaskuti@gmail.com emailcímen kaphatnak.