Munkatársaink

Vaskuti Pál István

klinikai gyermek szakpszichológus végzettségű pszichológus

1977 óta pszichológusként (1982-ben szerzett klinikai szakpszichológus diplomát) ambulanciákon és bentlakásos intézményekben nehezen kezelhető gyerekekkel és családjukkal foglalkozott egyéni-, csoport- és családterapeutaként. Később különböző gyermekotthonokat vezetett, majd külföldön dolgozott.
A Chance Program vezetője, megálmodója és módszertanának kidolgozója.

Vaskuti Pál önéletrajza

Vadkeleti Történet – NOL

Láng Éva

pedagógus

1976-ban szerezte pedagógus végzettségét, azóta több iskolában tanított, dolgozott a közoktatás irányításában, az iskolai egészségfejlesztés területén, majd a tanár-továbbképzésben.

Láng Éva önéletrajza

Vaskuti Gergely

pszichológus

Vaskuti Gergely

Pszichológusi végzettségét 2009-ben szerezte. Korábban egy ifjúságsegítő alapítványnál csoportvezetőként, majd iskolapszichológusként, gyermekotthoni pszichológusként dolgozott hátrányos helyzetű és bajba jutott fiatalokkal.
Chance Program élményterápiás utazásának társ-ötletgazdája és állandó munkatársa.

Vaskuti Gergely önéletrajza

Vaskuti Gergely a TEDx Youth Budapesten

Hárs Anna

tanár

Tanári és ifjúságsegítő végzettségét 2009-ben szerezte. Dolgozott közoktatásban is, de magántanárként, az egyéni fejlesztésben találta meg az igazi utat. A Chance Programban 2014 óta dolgozik önkéntesként, mint mentor és tanár.

Hárs Anna önéletrajza

 

Lőcsei Éva

szociális munkás

27267659_1801492599883793_1353937156_o

Szociális munkás végzettségét 2009-ben szerezte. Hosszabb ideig dolgozott egy alternatív középiskolában mentorként, olyan fiatalokkal, akik a hagyományos iskolarendszerbe nem tudtak beilleszkedni. Emellett szerzett tapasztalatokat utcai szociális munkában szerhasználókkal, illetve dolgozott bántalmazott nőkkel is. A Chance Program önkéntese 2017 májusa óta.

2