Alapítvány

Alapítványunk bejegyzés alá került 2016.12.12-én.

A Chance Program folyamatosan keres olyan szervezeteket, cégeket és magánszemélyeket, akiknek fontos, hogy jótékony célokat támogassanak.
Több olyan családdal vagyunk folyamatos kapcsolatban, akik esetében az egyetlen akadálya annak, hogy gyermekükkel részt vehessenek a Chance Program valamelyik turnusában az, hogy erőn felüli anyagi megterhelést jelent számukra a költségek kifizetése.
Alapítványunk célja, hogy a felajánlott támogatásokkal minél több nehezen kezelhető, “útját vesztett” gyermeknek, fiatalnak és családjuknak adja meg a Chance Program-ban való részvétel lehetőségét, egy ösztöndíjas rendszer formájában.
Felajánlásának teljes összegével nehezebb anyagi helyzetben élő fiatalok és családjaik élményterápiás utazásához járulhat hozzá.
Amennyiben bővebb információkat szeretne, kérjük keresse meg munkatársaink egyikét!

Minden támogatást ezúton is szeretnénk megköszönni a nehéz helyzetben lévő családok és a Chance Program szakmai stábjának nevében!

 

Élményterápia a Trópusokon Alapítvány

Nyilvántartási szám: 01-01-0012018

Adószám: 18847877-1-43

Számlaszám: 10403387-50526654-87521013

Kuratóriumi elnök: Molnár László

laszlo.molnar1095@gmail.com

+36-20-807-6666

 

Az Alapítvány támogatásának módja: csatlakozás az alapítványhoz (ez az alapítóokirat szerinti megnevezés).  Az Alapítvány nyitott, ahhoz bármely magyar vagy külföldi, természetes és jogi személy, vagy ezeknek jogi személyiséggel n em rendelkező társasága csatlakozhat, amennyiben az alapítvány céljaival egyetért és azokat támogatni kívánja.

Az alapítvány célja a beilleszkedési, életvezetési, magatartási problémával küzdő gyerekek és fiatalok terápiás támogatása a Sri Lanka-i SLEU Solutions (Pvt) Ltd. (cím: Batapola Road, Kahawa, Sri Lanka, cégjegyzékszám: PV 69733) által működtetett Chance Programban való részvétel lehetővé tételével. A Chance Program a normákat és szabályokat elutasító és felrúgó gyerekek, serdülők és fiatalok hatékony és tartós rendezése során az egyéni igényeknek megfelelően az ambuláns szolgáltatások kiegészítéseként utazással egybekötött élményterápiás ellátást is biztosít. A Program elsősorban olyan 12-18 éves lányok és fiúk rehabilitációjára, felzárkóztató oktatására és egyéni fejlesztésére irányul, akik magatartási vagy iskolai beilleszkedési zavart mutatnak, akik elindultak az antiszociális (deviáns) személyiségfejlődés felé, akik „rossz társaságba” keveredtek, akiknél kialakulóban van valamilyen anyagalapú vagy magatartási függőség, akik bűncselekmény áldozatává váltak, vagy ki vannak téve ennek a veszélynek. A Chance Program fogad minden olyan gyereket vagy fiatalt, aki bármilyen okból magántanulóvá vált, illetve akinek egészséges személyiségfejlődése a jelenlegi környezetében nem biztosított.