Élményterápiás utazás – Szülőknek

A Chance Program keretén belül 13 éve szervezünk élményterápiás utazást nehezen kezelhető gyerekek számára Srí Lankára és 2019-től Görögországba. Az évek során nagyon sok kétségbeesett, problémás gyereket nevelő szülő fogalmazta meg, hogy „évek óta minden a gyerekről szól”, „ a tűrőképességem határán vagyok”, „jogom van kifújni magam”, „szeretném visszakapni a gyerekemet, családomat”.

A szülők megnyilvánulásai alapján úgy gondoltuk, hogy nem csak a gyerekeknek, hanem a nehezen kezelhető gyerekeket nevelő szülőknek is lehetőséget adunk a megújulásra, és most először élményterápiás utazást szervezünk számukra is.

Kifejezetten javasoljuk a Chance Parent Programot azoknak a kétségbeesett szülőknek, akik a gyerekeik által átélték a megbélyegzést, azt, hogy az iskolában a szülői társadalom összezárt, és ők valahogy kívül rekedtek. Javasoljuk azon nehezen kezelhető gyerekeket nevelő szülőknek, akik érzik, vagy belátták, hogy nem lehet gyereket nevelni kétségbeesetten, kimerülten, állandóan azon gondolkozva, hogy mit kellene csinálni, mit kellene másképp csinálni.

Az általunk ajánlott programban mélyebben megismerhetnek hasonló problémákkal küzdő szülőket, hogy rádöbbenjenek, bár problémájuk egyedi, de nincsenek egyedül.

Ez az utazás segít abban, hogy ha csak rövid időre is, de kilépjenek a mókuskerékből, hogy feltöltődjenek, és hogy egy klinikai szakpszichológus segítségével megfogalmazzák, hogy mit kellene megváltoztatni, hogyan tudják visszafordítani és jó irányba terelni egyéni és családi életüket.

Különleges élményt kínálunk azoknak a szülőknek, akik intenzív munkával viszonylag rövid idő alatt (egy hónap) szeretnének egy nagy lépést tenni családi problémáik megoldása felé, miközben különleges élményekben részesülnek egy másik országban.

Elkötelezett csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik.

    NAGY_Fontos elem a szülők részvétele is

Időtartam: 1 hónap
Létszám: maximum 5 egyedülálló szülőnek, ill. 4 házaspárnak egyszerre
Helyszín: Görögország, Kalamata

Ez egy kifejezetten szülőknek szóló program, ahol az egyedülálló vagy házasságban gyereket nevelő felnőtteket várjuk. Egyéni és csoportos konzultációkkal, élményterápiás  módszerekkel az egyéni fejlődésen, az esetleges traumák és elakadások feldolgozásán, a jobb önismereten dolgozunk közösen. A módszert kiegészíthetik olyan gyakorlatok, mint a konfliktuskezelés-, értő figyelem-, és pszichodráma foglalkozások.

Bővebb információkat a

06-20/402-0266-os telefonszámon

vagy az

info@chanceprogram.hu emailcímen

kaphatnak.

Az utazás részletei egyéni igények alapján módosulhatnak, amit az utazás megkezdése előtt megállapodásban rögzítenek a felek.

2